Velkommen til ungdomshelgen - Linked!

Helgen 22-24 september 2017 inviterer ungdomslaget i Trondheim til en sosial helg for unge voksne (16-35 år). Denne helgen vil gi deg et åndelig påfyll, men det primære fokuset for helga vil være på det sosiale. Det vil være få og korte møter og vi håper på å kunne være mye ute og i aktivitet. Det er Trondheim ungdomslag som arrangerer arrangementet med støtte fra SABU.

Talere

Talerne for helgen vil være ekteparet Karen og Bernie Holford. Karen og Bernie Holford har vært gift i 33 år, og de har 3 voksne barn og 3 små barnebarn. Bernie er for tiden pastor i to store kirker i Luton, England. Karen er “family ministry director” for den transeuropeiske divisjonen. De er lidenskapelige om å hjelpe folk til å få et best mulig forhold som mulig. Karen og Bernie har begge studert familieterapi, og de jobber med par i stadiene fra forelskelse til de er gift. Karen elsker å skrive og hun har skrevet dusinvis av artikler for adventistmagasiner, samt mer enn 15 bøker for familier. Bernie liker å sykle. De har et kveldsritual om å dele et stykke sjokolade sammen … noen ganger to eller tre …

NB! Møtene vil være på engelsk, uten oversettelse.

Bernie Holford – Pastor i South England Conference Of Seventh-day Adventists

Karen Holford – TED Family Ministries director

Vassfjellkapellet

Arrangementet vil finne sted på Vassfjellkapellet, 15 km rett sør for Trondheim sentrum. Vassfjellkapellet ligger i det naturskjønne Vassfjellet, med flott natur like utenfor døra. Terrenget rundt Vassfjellkapellet er en blanding av skog, åpne myrer og fjellknauser. Det er mye åpent landskap så man har god utsikt til områdene rundt Trondheim. Fra kapellet er det mulighet for å dra på korte rusleturer eller en lengre tur opp på toppen av Vassfjellet 710 moh. Stedet har en kapasitet på 39 sengeplasser + hems med 20 madrasser. Det er tilgjengelig  dusjer og toaletter. For mer info om stedet se www.vassfjellkapellet.no.

Endringer av programmet kan forekomme.
Fredag 22. sept 2017

19.00-20.30 – Kveldsmat

21.00 Møte med Karen Holford – How relationships grow

Lørdag 23. sept 2017

09.00-10.00 – Frokost

10.30-12.00 –  Gudstjeneste med Karen Halford –   Secrets for successful relationships

13.00 – Fjelltur/Utendørsaktiviteter

18.00 – Middag

20.00 Møte ved bål – Let’s talk og aktiviteter ved bål

22.00 – Servering av vafler inne

Søndag 24. sept 2017

09.00-10.30 – Frokost

11.00 – Morgenmøte – Creative solutions

12.30 – Middag

14.00 – Hjemreise

Solnedgang (bilde fra Vassfjellkapellet.no)

Gudstjeneste (bilde fra Vassfjellkapellet.no)

Ankomst

Reise til Trondheim

Den enkleste og raskeste transportmåten til Trondheim er for de fleste er med fly. Det er også mulig å reise med tog eller bil. Det er opp til ditt lokale ungdomslag å hjelpe med å støtte reisen. Det er lurt å bestille billetter snarest mulig!

Et lite tips:
Både Norwegian og SAS har ungdomsbilletter med sterkt reduserte priser for de under 26 år. Hos Norwegian får du rabatt ved å skrive inn rabattkoden “under26”, mens hos SAS får du rabatt ved å bestille under en egen side for ungdomsbilletter.

Felles transport i Trondheim

Det vil bli satt opp felles transport mellom Trondheim lufthavn Værnes og parkeringen til Vassfjellkapellet. Det vil bli kjørt minibuss og evt. privatbiler kontinuerlig etter behov hele fredag ettermiddag/kveld og søndag formiddag/ettermiddag. Vi kan også ordne transport fra togstasjonen eller andre sentrale steder i Trondheim. Lokal transport i Trondheim er gratis.

Gåtur fra parkeringsplassen

Fra parkeringsplassen til Vassfjellkappellet er det en ca. 1,5 km lang gåtur på beina før man er fremme. Det er en fin traktorvei som man følger til Kapellet og turen tar ca. 20 min ved rolig gange.

SABU dekker egenandelen på 500 kr til arrangementet for de 40 første påmeldte!

Etter dette vil prisen være 500 kr per person. Det vil bli varslet når det ikke er flere gratis plasser igjen. Arrangementet har bare 50-60 plasser. Vær derfor rask og meld deg på nå! Lokal transport til/fra flyplass eller tog stasjon i Trondheim er også gratis.

Reisestøtte

Vi er i kontakt med flere ungdomslag angående reisestøtte. Ta kontakt med ditt lokale ungdomslag eller pastor for å se om de kan bidra med reisestøtte. Pastor i Trondheim, Arne Bredesen, er også tilgjengelig for spørsmål.

Klikk på knappen nedenfor for å melde deg på:

Pakkeliste

Det anbefales å pakke i ryggsekk. Da får du en mer behagelig gåtur inn til kapellet og du kan bruke sekken på dagstur.

• Laken
  • Sovepose og evt. pute
  • Lommelykt
  • Toalettsaker
  • Regntøy
  • Vanntett fottøy (fjellsko/støvler)
  • Turtøy
  • Håndkle
  • Badetøy (for de tøffe)
  • lue/buff/ evt. vindvotter
  • Drikkeflaske
  • Evt. solbriller og solkrem.
  • Dagstursekk (hvis du ikke bruker den vanlige sekken)

Arbeidsoppgave

Når det nærmer seg, vil alle påmeldte få en liten arbeidsoppgave å gjøre i løpet av helga. Det kan være å hjelpe til å lage litt mat, ta oppvasken etter middag, steke vafler osv. Dette skal ikke være mye arbeid og burde gå ganske raskt.

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt.

Elvar Joro

Leder Ungdomslaget Trondheim