Historie, Nåtid, Fremtid.  /  Boken gir en grundig og tankevekkende fremstilling av den gigantiske åndskampen som har rast gjennom tidene, og setter søkelys på krefter som har styrt historiens kurs og avgjort nasjoners skjebne. -samtidig git den et overraskende, men logisk svar på det gamle, men alltid aktuelle spørsmål om det ondes oppkomst og lidelsens problem. Forfatteren deler framtidsvisjoner som ånder av håp. Denne boken setter spor – og gir svar på en rekke grunnleggende spørsmål!

Bestselger / Boken er en bestselger i sin klasse. Den er oversatt til 78 språk, og lest av millioner av mennesker verden over. Dagfinn Klund fra Vestre Ådal sier det slik: «Brikkene falt på plass. Denne boken forandret livet mitt!» Mange mennesker kan gi lignende vitnesbyrd.

Vi gir boken gratis /  Nå har du mulighet til å sikre deg et gratis eksemplar! Send e-post via skjemaet under, eller ring Stig Aspli på mobil: +47 900 74 136

Gratis bok

Gratis bok

Fyll inn skjemaet og motta Mot historiens klimaks gratis. Du vil få svar fra vår kontaktperson Stig Aspli for mottakeradresse.

Navn
Navn
Fornavn
Etternavn
Avkrysningsbokser